Seminarium för erfarna chefer

Välkommen till ett seminarium för dig som vill veta hur programmet Ledarskap för erfarna chefer ger dig tiden och verktygen att möta verklighetens utmaningar.

Många av oss upplever säkert att vardagen är stressig, det är svårt att få tiden att räcka till och förändringstrycket i många verksamheter är hårt. Som chef ska din tid räcka för många och för mycket – och det som ofta får stå tillbaka är din egen utveckling.

Som erfaren chef har du förmodligen givit mindre erfarna medarbetare chansen att gå utbildningar för att utveckla sina ledarskapsfärdigheter, men sanningen är ju att även du behöver vidareutvecklas i ditt ledarskap – hela yrkeslivet.

Så vad gör du som har flera års erfarenhet och redan har gått ledarskapsutbildningar som givit dig grundläggande verktyg – för att fortsätta utvecklas och fylla på med ny energi?

Ledarskap för erfarna chefer är ett program som ger dig tiden att utvecklas och påverka ditt ledarskap i vardagens föränderliga tillvaro.

Din vardag och dina verkliga utmaningar är i fokus under utbildningen och du ges tid att fokuserat jobba med din egen verksamhet, stöd i att driva förändringsprojekt på hemmaplan, bygga ett eget professionellt nätverk och reflektera över ditt eget ledarskap.

Så varmt välkommen till vårt frukostseminarium där du möter Jenny Sima, programansvarig och konsultchef på Gällöfsta Perlan Ledarskap. Ställ alla dina frågor, möt oss och möt andra chefer.

När: 11 april, 08.00-09.00
Var: Norrlandsgatan 18 Stockholm

Tags: ,