UGL After Work 12 juni

Är du intresserad av personlig utveckling? Kanske har du hört talas om UGL men aldrig riktigt fått något bra svar på vad det är? Då är du välkommen på en After Work den 12/6 som ger dig svaren!

Du kanske aldrig hört talas om UGL – Utveckling av Grupp och Ledare, men om du frågar runt lite så är sannolikheten rätt stor att någon chef du känner har gått den. Det är en av landets mest genomförda ledarutbildning i personlig utveckling.

Det finns få utbildningar som omgärdas av så mycket mystik som UGL och nyfikenheten brukar vara stor, men svaren på vad den är och varför den hållit sig relevant är inte alltid så lätt att få.

Vi har utbildat åtskilliga tusen chefer sedan starten och vi brukar säga att alla borde gå en UGL någon gång i livet – oavsett vilken roll man har. Men varför? Vad är så unikt och nästan hemligt? Vad kan den göra för min personliga utveckling som ledare?

Nu vill vi träffa dig som vill ha svaren.

Så varmt välkommen på ett seminarium med After Work hos oss!

Du kommer möta:

  • Pär Bergdahl som varit UGL handledare sedan 1989 (han har historien och har förmodligen hört alla skrönor som finns).
  • Johan Ljunggren, som handleder UGL i internationella organisationer
  • Lisa Jonason, en millennial som just gått UGL och berättar om sin upplevelse

Tillsammans ger de sina svar på vad UGL är och vad den kan ge. Efter seminariet kör vi after work och nätverksmingel med dryck och tilltugg.

När: 12 juni 17:00 – 18.30

Var: Norrlandsgatan 18 Stockholm

Välkommen!

Tags: , , ,