Välkommen på UGL frukost!

Kan en ledarskapsutbildning som din far eller mor gick på 80-talet vara värdefull i vår tid? Vad är det som gör att just UGL behåller sin ledande position?

På 80-talet levde vi fortfarande i ett industrisamhälle, vi (eller rättare sagt kanske din mamma och pappa) klädde oss i pastellfärger med breda axelvaddar och gick på disco. Pyramiderna skulle just börja rivas av SAS Janne och IT var fortfarande något som kallades för ADB och mest resulterade i kilometerlånga utskrifter på pyjamasrandigt papper.

I den tiden blev en militär utbildning – Utveckling av Grupp och Ledare tllgänglig för det civila. Vi kan ju lugnt konstatera att det hänt en del sedan dess. Teknik som inte fanns då är nu helt nödvändigt för att vår vardag ska fungera och vårt sätt att organisera verksamheter ser annorlunda ut.

Kan verkligen en chefsutbildning som förra generationen av ledare gick fortfarande vara något för dagens chefer och medarbetare att satsa på? Vad är det som är så märkvardigt med UGL egentligen?

Passa på att ställa alla frågor du har till Karin Gustafsson och Calle Jonsson – få kan lika mycket om UGL som dom. Du kommer även få veta lite om den nyss släppta och uppdaterade verisonen av UGL.

Välkommen – vi bjuder på frukostfika från klockan åtta och trevligt sällskap!

När: 9 maj 08.00 – 09.30 (seminariestart 08.30)
Var: Gällöfsta Konferens STHLM City, Biblioteksgatan 29

Seminariet är kostnadsfritt och det är först till kvarn som gäller!