Workshop 8 juni – FULLT!

25 maj blev fullbokat direkt, därför kör vi en omgång till den 8 juni och det är först till kvarn som gäller!

Neuroledarskap är en ny disciplin inom ledarutveckling som växt fram ur det senaste decenniets banbrytande hjärnforskning, en forskning som jämställs med utforskningen av universum. Vi lär oss hela tiden mer om hur vi faktiskt fungerar och vilka konsekvenser det får för oss som individer, för organisationer och för samhället i stort att med-eller motarbeta hjärnan.

Kostnaderna för den psykosociala ohälsan i Sverige har fördubblats bara på några år vilket talar sitt tydliga språk om vad vi har att förlora – men det handlar också om hur mycket vi kan vinna genom att möta våra naturliga behov och skapa tillitsfulla organisationer.

Så vad betyder hjärnforskningen i praktiken för mig – som ledare eller medarbetare?

Du är varmt välkommen till vår interaktiva workshop på temat NeuroLedarskap i praktiken den 8 juni 2015. Antalet platser är begränsat till 25 så dröj inte med din anmälan! Workshopen leds av Eva Hamboldt.

Program 09.00-11.00

Föreläsningspass
Introduktion till hjärnforskning, NeuroLedarskap och en ny vetenskaplig modell för mänskliga behov som belyser de sociala aspekter som påverkar en grupps förmåga att arbeta framgångsrikt, respektive vad som hindrar god samverkan.

Upplevelsebaserad workshop och interaktiva övningar

  • Hur kan jag arbeta medvetet och fokuserat med belöning och självreglering, utifrån hjärnans mål att minimera hot och maximera belöning?
  • Hur kan jag arbeta med att förebygga utanförskap på arbetsplatsen?
  • Hur kan jag träna på att öka min förmåga till empati och inlevelseförmåga för att bygga sunda och effektiva arbetsrelationer som bygger på ömsesidig förståelse?
  • Hur kan jag arbeta med min förmåga att vara nyfiken på och acceptera olikheter samt arbeta med att bygga tillit till de som inte är lika mig själv?

När: 8 juni
Tider: 08.30 frukost, seminarium och workshop 09.00-11.00
Var: Gällöfsta Konferens City Biblioteksgatan 29

Observera: Det är begränsat antal platser vilket innebär att din plats inte är garanterad förrän du fått en bekräftelse från oss! Workshopen är kostnadsfri men vi debiterar 500 kr vid utebliven närvaro.