Affärsområden

Hela vårt erbjudande är inriktat på att utveckla ledarskap med människan och relationer i fokus. I våra affärsområden samlar vi all vår erfarenhet och kompetens, redo för dig att använda.

Nedan är  en kort beskrivning av hela vårt utbud, du läser mer om respektive utbildning och tjänst under huvudmenyn.

Öppna utbildningar

UGL – Utveckling av grupp och ledare

Om det finns en enskild utbildning som alla borde gå, så är det UGL. Det är Sveriges mesta utbildning i ledarskap men det är lika mycket en upplevelse – en unik resa i mänskliga relationer och självinsikt. Du upplever gruppdynamik och grupputveckling och du lär dig saker om dig själv som du kommer ha nytta av för resten av livet.

Vi är den största anordnaren av UGL – vilket ger dig flera fördelar:

  • vi har alltid flera UGL-kurser samtidigt och kan ta emot flera deltagare från samma företag samma vecka
  • vi kan skapa bra sammansatta grupper utifrån verksamhetsbakgrund och genus
  • vi har en egen anläggning i Kungsängen med stor kapacitet, samt starter i Simrishamn
  • våra handledare är erfarna och under ständig utveckling

Hos oss kan du kombinera utbildningen med coachning och vi genomför UGL även på engelska.

Ledarskapsprogram

Våra ledarskapsprogram riktar sig till dig som vill ha en gedigen utbildning som är anpassad till var du just nu befinner dig i ditt yrkesliv. I samtliga program ingår även coachning!

Ledarskap utan chefskap – är utformad för dig som förväntas leda utan att vara formell chef. Vi fokuserar på ditt eget personliga ledarskap och hur du får andra att följa dig för att de vill och inte för att de måste.

Ledarskap för nya chefer – riktar sig till dig som är relativt ny i din chefsroll och står i utmaningen att hitta din balans i trycket mellan krav och förväntningar uppifrån och från dina medarbetare.

Ledarskap för erfarna chefer – vänder sig till dig som arbetat som chef och ledare många år, har erfarenhet av ledningsgrupper och som vill fylla på med kunskap och inspiration. Du nya perspektiv på dig själv, din grupp och på organisationer.

Diplomprogram i ledarskap – riktar sig till dig som vill ha ett helt komplett och gediget ledarskapsprogram som är helt skräddarsytt efter dina behov.

Utbildningar med särskilt fokus

Det är precis som det låter. Här kan du välja bland utbildningar som fokuserar på ett särskilt kompetensområde, perspektiv eller en speciell modell inom ledarskap. Utbildningarna ger dig verktyg och djupgående kunskaper för att bli en bättre ledare, och vänder sig till både blivande, nya och erfarna ledare. Här finner du: Klart Ledarskap, Situationsanpassat Ledarskap, Leda på distans, och Ledarskap i konflikthantering .

Företagsinterna uppdrag, Team- och organisationsutveckling

I våra behovsanpassade uppdrag designas insatserna helt efter dina förutsättningar och de resultatmål vi gemensamt definierar för att ge bästa resultat. Vi genomför utvecklingsinsatser på alla nivåer, från hela organisationen till grupper och enskilda chefer och medarbetare. Vi kombinerar neuroledarskap och beteendevetenskaplig kunskap med en förmåga att snabbt sätta oss in i de affärsutmaningar som våra uppdragsgivare står inför.

>> Läs mer

Coachning

Coachning frigör kraften i individen och organisationen. Hos oss finner du landets ledande konsulter för coachning av individ och grupp. Vi vet hur företag och organisationer fungerar och förstår vad människor behöver för att utvecklas och prestera.

>> Läs mer