Coachande Ledarskap

Känns det som att alla bollar landar i ditt knä bara för att du är chef? Innebär ledarskap att alltid ha svaren och lösningarna, eller kan ett coachande ledarskap vara rätt väg?

Du är alldeles säkert inte ensam om att känna det som att du måste ha svaren på allt. Ibland är det en del av ledarskapet att visa ansvar genom att hitta lösningar och fatta beslut, men ofta gör vi både oss själva, medarbetaren och organisationen en björntjänst genom att “ta över” alla bollar som kastas i vårt knä.

Vill du bli en ledare som har ett coachande förhållningssätt – som utgår från att alla människor kan och vill utvecklas och ta ansvar? Då ska du gå denna utbildning.

Nu kommer lösningarna och ansvaret för genomförandet från rätt håll

Den ger dig en uppsättning metoder, verktyg och färdigheter för att använda ett coachande ledarskap. Ett ledarskap som kommer skapa utrymme för dig själv att fokusera på utveckling istället för brandsläckning, samtidigt som dina medarbetare och organisationen utvecklas.

Utbildningen omfattar 6 halvdagar utspridda under 6-8 månader med omsättning av lärdomar och tid för träning i mellanperioderna. Utbildningen genomförs i våra lokaler på Landsvägen 39 i Sundbyberg i grupper om 3-6 deltagare. Se startdatum för nästa omgång till höger i menyn. Resterande datum sätts tillsammans med gruppen vid tillfälle 1.

 

 

Suitable for

Chefer och ledare som vill bli mer coachande ledare. Ansvariga för utvecklingsfrågor som vill lära sig att coacha andra i sin organisation.

Documents

Course length

6 halv days

Pris

Utbildning: 18 600 kr
Tid: kl.13.30-16.30
Priser exkl. moms

Villkor

Bekräftelse
Vi skickar dig en bekräftelse när vi har emottagit din anmälan. Om kursen är fulltecknad meddelar vi dig omedelbart.

Fakturering
Avgifterna ska vara Gällöfsta tillhanda innan arrangemanget börjar. Fakturan erhåller du normalt ca 4 veckor innan kursstart.

Avbokning
Anmälan är bindande. Vid återbud senare än fyra veckor före kursstart debiteras 75% av avgiften. Vid återbud senare än två veckor före kursstart debiteras hela avgiften. Det går givetvis bra att skicka annan medarbetare för att slippa kostnader.

Reservation för förändringar
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t ex sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits. Vi förbehåller oss även rätten för eventuella prisjusteringar.

Hantering av personuppgifter
För att ge dig en god service och hantera din bokning lagrar vi uppgifterna du angivit i bokningen. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med EU’s regelverk för personintegritet. Du kan läsa vår fullständiga policy omfattande vad vi lagrar, hur länge och hur du går tillväga för att begära ut/rätta uppgifter eller återkalla ditt samtycke genom att följa länken >> GDPR-policy