Nystart

Så var det nytt år. Ett oskrivet blad. Det finns något skönt med övergången till ett nytt år tycker jag. En nystart på något sätt.

IMG_0291Somliga saker vi förväntar oss ska ske under 2016 kommer säkert ske, precis som det är noterat i almanackan. Möten, projekt, utbildningar, mässor, träning (oops – det sista var nog ett nyårslöfte som smög sig in), kalendern brukar inte vara ett oskrivet blad bara för att det är nytt år…

Men det kommer även dyka upp oväntade händelser, det gör det alltid.

Stod nere vid sjön på landet trettondagen (där bilden är tagen) och tittade ut över den nylagda sjöisen. 12 minusgrader och solen orkar inte upp högt nog för att lysa på vårt lilla himmelrike så här i januari.

Det är lätt att bli reflekterande när tystnaden är total, och när isen precis har tystat vågskvalpet – är det så tyst att varje tanke känns som ett skrik. En märklig känsla, ovan till en början men befriande när sinnet vant sig.

Jag önskar att du har din plats där dina tankar kan få viskas fram men ändå höras klar och tydligt.

Nu är det nytt år. En nystart.

Jag hoppas att vi alla kan få se tillbaka på saker som blev bättre än vi trott tolv månader från nu. Vi på Gällöfsta Pärlan kommer i alla fall göra vårt bästa, det kan du förvänta dig!

Nu kör vi.
/Ludde

PS. Gör en notering om att du är välkommen till Personal & Chef den 24-25 februari! Gratis entrébiljett hittar du här. Hoppas vi ses!