Välkommen till vår nya hemsida

Så var det dags att visa upp vår nya hemsida för dig, en plats vi hoppas du ska gilla att besöka ofta. Bloggen kommer vara sig lik och du kommer känna igen dig även om vi är lite snyggare nu förstås.

Men skönheten kommer ju som bekant inifrån – och den stora poängen med att vi gjort om vår webb är för att du lättare ska hitta information om våra öppna utbildningar, coachning och konsulttjänster.

Vi har försökt förenkla flödet för dig som besökare, med tydligare information och färre klick, dessutom är webben byggd för att du ska möta oss lika bra från din surfplatta eller smartphone.

En del av innehållet är ju av mer fast karaktär: vilka vi är, saker som vad vi gör, varför vi gör det och liknande, men en allt större del kommer ägnas åt redaktionellt innehåll. Bloggen fortsätter fundera över stort och smått och aktualiteter om vad som händer hos oss och i stora världen inom ledarskapsutveckling presenteras i korta artiklar.

Skulle du missa något kan du söka på inlägg i olika kategorier via vårt arkiv (du hittar case, bra att veta-artiklar, events mm, och just nu finns där tre av världens längsta blogginlägg…).

Men istället för att jag skriver en massa så…välkommen in till oss på Gällöfsta Perlan!

 

Tags: