Seminarium 20 januari 2017

Välkommen till ett seminarium med Lars Gustavsson och Morgan Borg om kommunikation, företagskultur och ledarskap!

Chefer är också människor.

Det är inte alltid så lätt att vara människa – det vet vi nog alla. De flesta chefer har säkert upplevt känslor av både inre krav och förväntningar från omgivningen om att vara en supermänniska. Du ska vara kommunikatör, leda förändringar och driva utveckling, vara visionär, coachande, värderingsstyrd, bygga företagskultur mm. Och mitt i blåsten ska du behålla din egen inre kompassriktning i insikten om att du inte bara är en chef – du är en människa precis som alla andra.

Det här är ett både inspirerande och matnyttigt halvdagsseminarium som kommer beröra en del av dessa utmaningar!

Morgan-Borglars270x160Lars Gustavsson är välbekant för många av oss som föreläsare och förebild. Morgan Borg har många års erfarenhet som ledarskapskonsult i internationella verksamheter och driver utbildningen ”Hållbar förändringsledning” i samarbete med Gällöfsta Perlan Ledarskap.

Program

08.00 Incheckning och kaffe

08.30 Lena Kardefelt hälsar välkommen

08.40 Utforskande kommunikation – Lars Gustavsson
Varje människa har sin ton. En ton som hörs när vi är i samklang med omgivningen och med oss själva. Lars kommer att tala om hur du kan hitta ditt rätta tonläge och hur vi kan mötas i dialogen.

09.40 Paus och bensträck

10.00 Hur etablerar man en företagskultur i världsklass?
Morgan Borg talar på temat företagskultur och ledarskap i ett nytt arbetsliv. Vad är det som uppmuntrar till förändringsvilja och genererar följare? Vilken betydelse har företagskulturer och hur kan vi påverka den?

11.00 Humanismens återtåg! – Lars och Morgan
Ett nytt ledarskap behöver växa fram som är i takt med tiden. Ett ledarskap som är sprunget ur sunda värderingar och ett humanistisk synsätt – ledare som styrs av en tydlig inre kompass.

12.00 Avslutning med lunchwrap och mingel

Var: Gällöfsta Konferens, Biblioteksgatan 29 STHLM

Seminarieavgift

Seminariet kostar 1195 kr ex moms, inklusive frukost och lunchwrap. I seminariet ingår även ett av verktygen (Modul K) ur utbildningen Hållbar förändringsledning (värde 495:-).

För dig som är avtalskund är seminariet kostnadsfritt!

Antalet platser är begränsat och förra seminariet blev snabb fullt, så boka redan idag.

Välkommen! 

Tags: ,