Seminarium för erfarna chefer 9 maj

Hur möter du som erfaren chef och ledare nya utmaningar? Ingen kan sluta utvecklas, framförallt inte du. Välkommen till ett seminarium om vårt program Ledarskap för erfarna chefer.

Som chef ska din tid räcka för många och för mycket och det som ofta får stå tillbaka är din egen utveckling, men sanningen är ju att även du behöver vidareutvecklas i ditt ledarskap hela yrkeslivet. Ingen kan stå still – framförallt inte du.

Det finns nog ingen av oss som inte förundras över hur snabbt allt ändras idag, med förändringar som påverkar privatliv såväl som arbetsliv. Nya tekniska möjligheter, nya organisationsformer, gig-ekonomi, distansarbete, nya generationer med andra krav och förväntningar på arbetsformer och ledarskap. Hur påverkar alla förändringar chef- och ledarskapet? Hur lyfter du blicken och tar in nya perspektiv?

Ledarskap för erfarna chefer är ett program för dig som har flera års erfarenhet och grundläggande ledarskapsverktyg, som ger dig tiden att utvecklas och påverka ditt ledarskap i vardagens föränderliga tillvaro.

Din vardag och dina verkliga utmaningar är i fokus under utbildningen och du ges tid att fokuserat jobba med din egen verksamhet, stöd i att driva förändringsprojekt på hemmaplan, bygga ett eget professionellt nätverk och reflektera över ditt eget ledarskap.

Så varmt välkommen till vårt frukostseminarium där du möter Jenny Sima, programansvarig och konsultchef på Gällöfsta Perlan Ledarskap. Ställ alla dina frågor, möt oss och möt andra chefer.

När: Den 9/5 08.00-09.00 (kaffe 07.45)
Var: Norrlandsgatan 18 Stockholm city

Tags: ,