Seminarium Situationsanpassat Ledarskap

I en allt mer komplex värld ställs vi inför nya krav och snabba förändringar, därför är ett situationsanpassat ledarskap aktuellare än någonsin. Varför? Välkommen till ett seminarium som ger dig svaren.

Vi lever på många sätt i en ny tid. Utvecklingen går i en rasande fart och mitt i allt nytt och spännande försöker vi som människor hänga med – något som inte alltid är så lätt då vår biologi trots allt fortfarande är likadan som i vår begynnelse.

Varje människa har sitt sätt att möta förändringar och krav, men vi vet också att vår prestationsförmåga och vårt agerande påverkas av den situation vi befinner oss i. Det ställer unika krav på din förmåga att som ledare kunna läsa av, förstå och möta medarbetarens situation och behov.

Situationsanpassat Ledarskap är världens mest genomförda ledarskapsutbildning – men hur väl möter den dagens och morgondagens verklighet?

Välkommen till ett seminarium där vi resonerar kring de förändringar som kännetecknar vår tid och hur vi möter de krav som ställs på ledarskapet i utbildningen Situationsanpassat Ledarskap.

Du möter vår vd, Lena Kardefelt och kan ställa alla din frågor.

När: 30 januari 08.00-09.00 (fika 07.45)
Var: Norrlandsgatan 18 Stockholm

Tags: , ,