UGL och UL seminarium 27 mars

UGL och UL gör chefer till bättre ledare. Men vad händer sedan? Välkommen till ett seminarium om vad som behövs för att förstärka effekten av chefens utbildning.

UGL (Utveckling av grupp och ledare) och UL (Utvecklande ledarskap) är sedan decennier bland de populäraste chefskurserna. Forskningen visar att de också i de flesta fall gör chefer till bättre ledare.

Många av de ca 150 000 chefer och medarbetare som gått UGL och ett stadigt ökande antal UL, har gjort det hos oss.  De vanligaste upplevda effekterna är:

  • att utbildningen ger ett starkare självförtroende och en ökad självinsikt
  • att minnet från UGL/UL ”sitter i kroppen” eftersom utbildningen är upplevelsebaserad
  • en stor behållning av att ha upplevt en gruppdynamiskprocess, samtidigt som det görs reflektioner och lärande på ett mer kognitivt sätt

Men vad händer sedan? När vardagen knuffar chefens intentioner att omsätta nya kunskaper och beteenden allt längre bakåt i medvetandet? Hur gör vi för att få ut effekt i organisationen och behålla en utvecklingstrend efter en UGL och UL?

Det vill vi diskutera kring tillsammans med dig på vårt seminarium.  Du möter Pär Bergdahl och Patrik Norrbin, redo att berätta om hur vi tänker!

När: 27/3 08.00 – 09.00 (fika 07.45)
Var: Norrlandsgatan 18 Stockholm

Tags: