Utvecklande Ledarskap i praktiken.

Välkommen till ett seminarium om hur du konkret kan omsätta utvecklande ledarskap till förändrade beteenden.

Som chef och ledare har du säkert en tanke och en förhoppning om hur andra uppattar ditt ledarskap. Men hur är det egentligen? Din önskan kanske inte alltid stämmer med andras upplevelse av det du säger och gör.

För i praktiken börjar och slutar ett gott ledarskap med den andres subjektiva upplevelse av ledarens bemötande och ageranden, baserat på en tolkning av konkreta beteenden och uttalanden.

Utvecklande Ledarskap beskrivs ofta som framtidens ledarskapmodell och forskning har visat att det är den ledarmodell som har tydligast påverkan på effektiviteten, som ger motiverade medarbetare som tar ansvar, som presterar bättre och mår bättre.

Vad innebär ett utvecklande ledarskap i praktiken? För ditt sätt att leda? För en organisation?

Välkommen till ett seminarium där du möter Jenny Sima som är konsultchef och programansvarig för Utvecklande Ledarskap, och Gunnar Thim som är handledare. De berättar mer om UL, du kan ställa alla dina frågor och vi bjuder på kaffe och smörgås.

Seminariet riktar sig inte bara till dig som är nyfiken på utbildningen som öppen kurs, utan även till dig som söker ett företagsinternt ledarskapsprogram för att lyfta hela organisationen!

Välkommen!

Datum & tid: 14/11 08.00-09.00 (fika 07.45)
Plats: Norrlandsgatan 18, Stockholm

Antalet platser är begränsat så boka nu. Seminariet börjar prick 08.00, så kom i tid!

Tags: ,