Välkommen på UGL frukost

Vad gör UGL så speciell att den kan fortsätta vara ledande efter 30 år? Ger den effekt? Varför ska jag gå den just hos er?

UGL-logo_200pxMånga av frågorna vi får går att sammanfatta under frågeställningen; Hur mycket är en UGL värd? För mig som individ och ledare. För gruppen. För organisationen. Och hur ska jag som inköpare förhålla mig till prisskiilnaderna på “UGL marknaden” – det är väl ändå samma produkt?

Välkommen på ett frukostseminarium den 13 november där vi ger vår syn på värdet av UGL för dig och för organisationens prestation – dessutom kan du ställa dina frågor till oss och få svaren direkt!

Karin Gustafsson och Calle Jonsson är laddade med svar på era frågor och uppdateringar kring de effektmätningar som görs, samt den pågående utvecklingen av UGL.

Vi kommer dessutom berätta en nyhet inför 2016 som gör en UGL-upplevelse tillsammans med oss ännu mer värdefull. Så missa inte det!

Vi bjuder på frukost 08.00 och har seminarium mellan 08.30 och 09.30. Platsen är Gällöfsta Konferens City, Biblioteksgatan 29 Stockholm. Seminariet är kostnadsfritt.