Välkommen till Ledardagen! FULLT

Du är varmt välkommen till Ledardagen – höstens stora event hos oss! Lyssna på inspirerande föreläsningar, fyll på med kunskap, byt erfarenheter med andra ledare och njut av en after work med skön musik!

Det är ett tag sedan vi anordnade “ledardagen” och nu kände vi att det verkligen var dags för en nypremiär. För även om vi numera håller kontakten med varandra genom teknik, så finns det inget som slår att mötas och umgås på riktigt. Och en after work med lite mat, dryck och musik är inte den sämsta avrundningen på dagen, tänker vi.

Vi har mycket att berätta om så vi startar 13.00 med våra seminarier och övergår sedan till after work framåt 17-tiden. Våra ämnen är valda med fokus på områden som berör dig som är ledare – oavsett om du är chef eller ej.

ABB UTVECKLAR LEDARSKAP

Marie Bellö Yngvesson är Global HR Business Partner för R&D i ABB. Marie kommer berätta om ABB’s syn på ledarskap och det interna ledarskapsprogram som utvecklats i samarbete med Gällöfsta Perlan.
Start 13.05

HAR DU RÅD ATT INTE VARA KONFLIKTKOMPETENT?

“Have a nice day”, har du säkert hört förr. Men “Have a nice conflict” kanske känns lite mer utmanande. Thomas Erdös berättar om vad konfliktkompetens är och hur det kan förbättra vår samarbetsförmåga i organisationen och i teamet.
Start 14.00

UGL – TRETTIO ÅR OCH VIDARE

1985 startade den första civila UGL-utbildningen hos Gällöfsta. En utbildning som fortfarande behåller första platsen bland ledarskapsutbildningarna på marknaden. Karin Gustafsson är programansvarig hos oss och hon kommer presentera nyheter kring vår största utbildning.
Start 15.00

VAR GÅR VÄGEN TILL HÅLLBAR FÖRÄNDRINGSLEDNING?

Hur kan värderingar styra dig i ditt ledarskap och organisationen mot bättre resultat genom förändringsledning? Lyssna till Morgan Borg som författat boken “Den inre kompassens makt”.
Start 15.30

TRE ACKORD OCH NÅGRA “SANNINGAR”

Vår marknadschef Hans Ludvigsson lever ett dubbelliv som musikant, låtskrivare och artist. Med gitarren som sällskap mjukstartar Ludde afterworken med lite reflektioner sprunget ur 30 år som ledare i företag och på scen.
Start 16.30

AFTERWORK 17.00

Vi bjuder på lite gott att äta och dricka, Ludde fortsätter spela soft musik medans ni har alla chanser att umgås med oss och varandra – en riktigt bra start på helgen och kanske nya relationer!

Tid & plats:
Vi startar seminarier 13.00 prick, så kom gärna 12.30 och ta en kopp kaffe innan vi startar. Seminariepassen avslutas 17.00 och därefter kör vi AW i en dryg timme. Platsen är Gällöfsta Konferens City på Biblioteksgatan 29.

Välkommen!

Seminariet & AW är kostnadsfritt men vi debiterar 500 kr vid utebliven närvaro. Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.