Leda på distans – onlineutbildning

Nu när så många jobbar hemifrån ställs många aspekter av ledarskapet på sin spets. Hur möter du utmaningarna som det innebär att leda på distans?

Hur byggs relationer, tillit och samverkan trots ett fysiskt avstånd mellan individerna i gruppen? Hur skapar du en fungerande struktur för samverkan och ledarskap under förutsättningen där alla är fysiskt åtskilda? Hur kan du skapa en känsla av närhet och sammanhang på distans.

Trots att teknikutvecklingen möjliggör arbete på distans så är vi människor som behöver känna oss sedda, hörda och bekräftade. Inte minst när allt runt om oss är skakigt.

Brist på direktkontakt kan skapa känslor av isolering, oro och utanförskap, känslor vi inte förknippar med effektiv samverkan mellan individer i en grupp.

Nu erbjuder vi Leda på distans som onlineutbildning. Det är en utbildning som fokuserar just på utmaningarna som följer med distansarbete. Hur kan du leda? Hur byggs relationer, tillit och samverkan mellan individer trots distans?

Tre tillfällen via Zoom.

Tillfälle 1

 • Mitt nuläge, möjligheter och utmaningar
 • Att vara en närvarande ledare på distans – Hur ersätta det personliga mötet och behovet av tillit och relation
 • Utveckla struktur för möten och kommunikation
 • Kommunikationskanaler

Tillfälle 2

 • Skapa klarhet och tydlighet – stödja självledarskap
 • Hur bidra till känsla av närhet och sammanhang på distans
 • Mitt system och samarbeten – utveckla tillit och relation

Tillfälle 3

 • Grundläggande sociala behov – neuroledarskap
 • Coachande ledarskap och aktivt lyssnande på distans

Mellan tillfällena

Efter varje tillfälle sker eget arbete med att tillämpa lärdomar och utveckla sin egen kommunikationsstruktur och sitt ledarskap. Som lärstöd använder vi det digitala lärverktyget Knowly.

 

Documents

Course length

0,5+0,5+0,5 days

Next starts

 • 10 Nov 2020 – Online i Zoom
 • 9 Feb 2021 – Online i Zoom
 • 15 Mar 2021 – Online i Zoom

Pris

6 795 SEK per deltagare
Pris exkl. moms
Boka

Villkor

Bekräftelse
Vi skickar dig en bekräftelse när vi har emottagit din anmälan. Om kursen är fulltecknad meddelar vi dig omedelbart.

Fakturering
Avgifterna ska vara Gällöfsta tillhanda innan arrangemanget börjar. Fakturan erhåller du normalt ca 4 veckor innan kursstart.

Avbokning
Anmälan är bindande. Vid återbud senare än fyra veckor före kursstart debiteras 75% av avgiften. Vid återbud senare än två veckor före kursstart debiteras hela avgiften. Det går givetvis bra att skicka annan medarbetare för att slippa kostnader.

Reservation för förändringar
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t ex sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits. Vi förbehåller oss även rätten för eventuella prisjusteringar.

Hantering av personuppgifter
För att ge dig en god service och hantera din bokning lagrar vi uppgifterna du angivit i bokningen. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med EU’s regelverk för personintegritet. Du kan läsa vår fullständiga policy omfattande vad vi lagrar, hur länge och hur du går tillväga för att begära ut/rätta uppgifter eller återkalla ditt samtycke genom att följa länken >> GDPR-policy