Seminarium för erfarna ledare!

Om du är erfaren chef eller ledare som vill utvecklas, eller HR ansvarig som ska se till att organisationens ledare ges möjligheten att ständigt bli bättre – då är detta ett frukostseminarium du inte ska missa.

LEC sem 2016 420x420Alla chefer och ledare vet hur viktigt det är att fylla på med kunskap och energi, både för sin egen skull och för verksamheten man är satt att leda. Samtidigt är det lättare sagt än gjort i dagens allt stridare ström av måsten i ett ofta hårt tempo.

Så vad gör du som har flera års erfarenhet och redan har gått ledarskapsutbildningar som givit dig grundläggande verktyg – för att fortsätta utvecklas och fylla på med ny energi?

Varför inte lyssna på några som vågat stanna upp, lyfta blicken och utmana sina föreställningar om sig själva och sitt ledarskap – och höra vad de har för erfarenheter att dela med sig av till dig!

Välkommen till ett frukostseminarium där du möter ledare som gått vårt ledarskapsprogram Ledarskap för erfarna chefer – som tillsammans med vår programansvarige Lena Kardefelt resonerar kring deras erfarenheter och reflektioner.

Lyssna på vad de har att säga, ställ dina frågor, få tips och inspiration! Vi bjuder på morgonkaffe, frukostmacka och en bra start på dagen.

När: 15 april 08.00-10.00 (frukostfika 08-08.30)
Var: Gällöfsta Konferens City, Biblioteksgatan 29

Seminariet är kostnadsfritt och först till kvarn gäller. Välkommen!

Tags: , ,