CSR

CSR, Corporate Social Responsibility är den internationella termen. För oss betyder det att hjälpa till och göra vårt bästa för saker som vi tycker är viktiga i vår värld.

unhcr_stodjer_rgb_72dpiDet är en orolig värld vi lever i där miljontals människor som inte delar vår tur att leva i ett tryggt land befinner sig på flykt. Det finns många sätt att hjälpa till och vi har valt att stötta UNHCR i sitt arbete.

FN:s flyktingorgan UNHCR leder arbetet för att skydda dem som har tvingats fly, ett arbete som aldrig har varit mer relevant än nu. UNHCR ger flyktingarna livräddande hjälp som tak över huvudet, mat, vatten och sjukvård. UNHCR skyddar också deras mänskliga rättigheter och arbetar med regeringar för att få fram fler säkra vägar in i Europa. www.fnflykting.se

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 11.20.57

Polstjärnas verksamhetsidé är att motverka utanförskap i Sverige genom att stödja engagerade medmänniskor som arbetar med barn och unga. Det är ett medmänskligt och inte ett samhällsekonomiskt uppdrag. Men det går inte att komma ifrån att utanförskapet får oerhörda samhällsekonomiska konsekvenser. Vi stöder organisationen med utbildningsplatser. Läs mer om deras arbete!

World Values Initiative är en ideell organisation som syftar till att vara en platform för studenter att utveckla sig själva genom dialog och upplevelsebaserade metoder. I centrum för allt vi gör är samtalet om varför gör vi det vi gör. Läs mer om deras arbete.

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 11.34.45