Ledande kompetenser

Att vara ledande behöver inte betyda att vara störst, men vi vill vara bäst på det vi gör och därmed göra valet lättare för dig.

Sedan vi startade för snart fem decennier sedan har vi utbildat mer än 50 000 ledare genom våra öppna utbildningar och varje år upplever hundratals människor UGL hos oss (där är vi faktiskt störst).  I vår coachning och konsultverksamhet genomför vi uppdrag för stora nationella och internationella organisationer, både privata och offentliga, så hur många människor vi faktiskt mött i vårt gemensamma mål att utveckla ledarskap är svårt att säga – men många är det.

Vi har ett gott rykte och ett varumärke vi är rädda om. Vi vill helt enkelt fortsätta vara bäst på att hjälpa våra uppdragsgivare att få ut kraften som finns i gott ledarskap, samverkan och tillit.

Därför samlar vi de bästa utbildningarna, coacherna och organisationskonsulterna för att möta dina, din grupps och din organisations behov av ledarskapsutveckling, i våra affärsområden.

Vår kompetens och långa erfarenhet skapar trygghet och ger dig fördelar – vi vet vad som krävs för att ledarskap och samspel mellan människor ska leda till bättre resultat – men vi vet även att ledarskap aldrig blir ”färdigt”. Det är en ständig utvecklingsprocess.